OM MIG

Mitt namn är Christine Melchert och jag bor och har min mottagning i Norrköping. Jag arbetade inom inköp och logistik i många år, vilket jag trivdes bra med, men jag saknade ändå något annat. Och med tiden blev jag mer intresserad av personlig utveckling och gick själv i Hypnoanalys år 2000 för min extrema mörkrädsla. Detta öppnade helt nya vägar för mig och år 2003 började jag att utöva yoga och ett halvår senare, började jag leda yoga-klasser på gymmet i Norrköping där jag redan var aerobics- och styrketräningsinstruktör. Numer har jag yoga-klasser i egen regi sedan många år och flera av mina deltagare har följt med sedan starten!

Att utöva yoga öppnade nya vägar inom mig själv och jag kände en djup frid efter varje pass. Det i sin tur ledde till att jag blev nyfiken på Reiki eftersom man som Reiki-utövare kan kanalisera livsenergi till sig själv, vilket jag tyckte verkade fantastiskt; att kunna hjälpa sin egen kropp att läkas! Så år 2006 påbörjade jag min Reiki-utbildning och blev Reiki-master år 2007 hos Liliann Gustavsson, Reikicentrum i Lidköping. Då började jag också att arbeta professionellt med Reiki, men det dröjde sju år innan jag kände mig mogen att själv utbilda i Reiki. Men jag är så tacksam att jag började med detta, då det är en fantastisk upplevelse att få lära ut Reiki och se hur eleverna utvecklas, precis som jag själv gjorde och fortfarande gör.

Med tiden kände jag också en stark dragning till att själv börja arbeta med Hypnoanalys och utbildade mig hos Jörgen Sundvall på SSEAH, svenska skolan för etisk och analytisk hypnos. Jag började med basutbildningen (hypnoterapi eller suggestionterapi som det också kallas) år 2007, fortsatte att utbilda mig till tidigare-liv-terapeut år 2009 och så till slut den djupgående terapiformen Hypnoanalys (diplomerad 2011).

Utöver detta arbetar jag också med samtalsterapi och vägledande samtal, samt håller föreläsningar och workshops i olika ämnen.

Jag jobbar också med eteriska oljor från Young Living. Besök gärna min hemsida:

Young Living MyYL.com | Christine Melchert AB

Följ mig gärna på Facebook

I videon nedan berättar jag om min egen Reiki-resa:

4 reaktioner till “OM MIG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *