TERAPI ONLINE

Avstånd har aldrig varit hinder för att få en Reiki-behandling, då Reiki går att skicka på distans. Och nu är avstånd inte längre ett hinder för att gå i hypnoanalys, samtalsterapi, vägledande samtal eller ens tidigare-liv-regressioner!

För dig som inte har möjlighet att komma till min praktik i Norrköping, erbjuder jag möjligheten att istället få terapi online! Detta gäller såväl hypnoanalys, samtalsterapi, vägledande samtal som tidigare-liv-regressioner. Jag har klienter över hela Sverige som går i terapi hos mig online.

Även om terapi online är väldigt effektivt, rekommenderar jag att du, om du har möjlighet, bokar din första session hos mig i Norrköping.  Det underlättar att du har träffat mig personligen och får en känsla för om jag är en person du får tillit till och därmed kan tänka dig mig som din terapeut. Efter första mötet kan du sedan bestämma om du vill gå vidare med din terapi på min mottagning eller hemma hos dig själv (online). Du kan också välja att komma varannan gång till Norrköping och varannan gång online. Det finns, som du märker, flera olika sätt att utföra terapin på och vi gör det som blir bäst för dig.

För online-terapi krävs att du har Skype, Messenger eller Duo och bra internetanslutning, samt hörlurar/headset med mikrofon. Du väljer ut en plats där du kan vara helt ostörd, och du väljer själv om du vill sitta ner (med nackstöd) eller om du vill ligga ner. Kameran skall du placera så att jag kan se ditt ansikte. En filt är bra att ha i närheten, då man ibland tenderar att frysa när man går in i djup avslappning.

Betalning sker direkt efter sessionen genom Swish till 123 6383 087 och du kommer att få kvitto på betalningen av mig till din e-post.

Om du är osäker på om terapi online är något för dig, är du välkommen att boka ett introduktionssamtal på c: a 30 min, så berättar jag mer om behandlingen och hur jag arbetar. Självklart kan vi hålla introduktionen via Skype, Messenger eller Duo också, om du föredrar det.

90 min är standardlängd på en session, men du kan välja mellan tre olika längder: 75 min, 90 min och 2 tim. Jag rekommenderar att du väljer 90 min eller 2 tim för den första gången.

För aktuella priser, se prislistan i menyn. (Samma som Hypnoanalys.)