Eteriska oljor

Eteriska oljor är väldoftande, koncentrerade växtextrakt som varsamt tas fram genom ångdestillering, kallpressning eller från trädens kåda. Young Living erbjuder eteriska oljor, blandningar och oljeberikade produkter med den optimala mängden naturligt förekommande beståndsdelar från eterisk olja som gör produkterna så verksamma som möjligt.

Young Living tummar inte på sina kvalitetsstandarder. Seed to Seal med sina tre huvudområden, inköp, vetenskap och kvalitetsstandarder, är bransch-ledande krav på högsta möjliga kvalitet för att kunna erbjuda dig och din familj produkter som ni kan använda med gott samvete.

Young Living arbetar också för att stötta behövande samhällen genom att sträcka ut en hjälpande hand, inte bara ett bidrag. Oavsett om det handlar om att bekämpa människosmuggling, återuppbygga samhällen i Nepal, hantera viktiga problem i Uganda, så driver Young Living förändringar framåt genom att se potentialen där andra bara ser hopplöshet. 

Young Living anser att alla människor förtjänar att leva ett liv i överflöd och med välbefinnande. Som Young Living-medlem får du mer än bara eteriska oljor; du får också en ny livsstil. Du får möjlighet att tjäna gratisprodukter, förvandla din ekonomiska framtid och förmedla livsförändrande lösningar till familjer i hela världen.

Välkommen att kontakta mig för att ta reda på mer om medlemsförmånerna! Jag har ett gratis-event ”Upptäck eteriska oljor” nästan varje månad, där jag berättar om Young Living, medlemskap och så klart om eteriska oljor. Det finns ett fantastiskt startkit med 12 oljor och en doftspridare som jag berättar om och om vi hinner, berättar jag även om fler oljor, samt mina favoritprodukter som rengöringsserien ”Thieves”, schampoo & balsam, läppglans och mer!

Jag älskar verkligen Young Livings eteriska oljor. Kvaliteten är fantastisk och oljornas användningsområden är nästan oändliga. Och att ha en doftspridare (eller två…) hemma är helt ljuvligt. Jag har slutat helt med doftljus, som ofta innehåller giftiga ämnen och istället är det nu 100% rena eteriska oljor som sprids i vårt hem. Här kan jag välja till exempel Peppermint och Lemon om jag behöver piggna till, Joy för att känna mer glädje, Purification för att rena ett rum från tråkig lukt och Lavendel samt oljeblandningen Stress away för att komma ner i varv.

Självklart kan du beställa eteriska oljor av mig utan att bli medlem. Men jag vill gärna berätta om medlemskapet för dig, då det är så mycket mer fördelaktigt.

Besök min Young Living-sida:

Young Living MyYL.com | Christine Melchert AB

Boka in dig på ett av mina gratis-event på Facebook (”Upptäck eteriska oljor”) eller hör av dig, för frågor kring detta!

Facebook Christine Melchert AB

I videon nedan berättar jag om de tolv oljorna som finns i Young Livings startkit:

Varmt välkommen in i de eteriska oljornas magiska värld…