REIKI – SESSION

Reiki är den universella livsenergin som flödar runt oss och är en effektiv metod för avslappning, stressreducering samt fysiskt och mentalt läkande. Reiki påskyndar kroppens egen läkningsprocess och fyller på dina tömda energiförråd. Reiki är helt ofarligt, har inga biverkningar, utan är istället ett utmärkt komplement till andra behandlingsformer.

Var och en får sin egen upplevelse av en Reiki-session och den kan variera enormt från person till person. En av anledningarna till det är att energin verkar där den mest behövs för tillfället. Det är också olika hur stor mängd energi man är öppen för och hur fritt den kan strömma i kroppen.

De flesta känner hur en lugn och djupt avslappnande känsla infinner sig. Ibland händer det att mottagaren somnar. Det är ingen nackdel, snarare tvärtom, eftersom det tyder på att man verkligen är fri från motstånd och släpper in de helande energierna i kroppen.

En del människor kan känna hur gamla obearbetade erfarenheter kommer upp till ytan, vilket gör att de gömda känslorna frigörs. Resultatet av det kan t.ex. bli ett förlösande skratt, eller att tårar av sorg väller fram. Vissa kan känna en tillfälligt ökad smärta när energin arbetar med en obalans eller en blockering. Det händer att mottagaren får nya idéer, som att byta jobb, sluta röka, börja motionera/meditera, bli vegetarian eller att bli Reiki-utövare själv.

Reiki-energin renar också kroppen från gifter, och detta kan orsaka fysiska avgiftnings-symptom som till exempel rinnande ögon, upphostande av slem, ökad urinavgång eller diarré. Även via huden försvinner gifter och slaggprodukter. Dessa utrensningsreaktioner kan jämföras med de som brukar uppstå under en faste-period. Man ska inte betrakta dem som sjukdomssymptom, utan som viktiga medel för att uppnå hälsa.

Eftersom Reiki är en fantastiskt mjuk behandlingsform, passar det även dig som tycker att massage är för smärtsamt och dig med fibromyalgi.

Jag utför sessionen genom handpåläggning till avslappnande musik och du ligger på en bänk med kläderna på. Det enda du skall göra under sessionen är att slappna av och njuta av energin som du drar till dig från mig.

Reiki är klassat som friskvård, vilket innebär att du som arbetsgivare kan erbjuda sina anställda Reiki som förebyggande och rehabiliterande friskvård och som privatperson kan du använda dina friskvårdspengar.

Jag finns med i hälsoportalerna Benefits, Benify, Epassi och Wellnet.

Reiki på distans

Fysisk beröring

För aktuella priser, se prislistan i menyn.

Nedan berättar jag om hur en Reiki-session går till hos mig och vilken längd på session som kan vara bra att välja: