STRESSHANTERING

Hypnos är ett helt naturligt tillstånd som vi befinner oss i flera gånger varje dag. Det är inte terapi i sig, utan ett tillstånd där kroppen kan vara djupt avslappnad, medan sinnet är helt fokuserat. Hypnos används för att skapa ett sinnestillstånd i vilket klienten och jag arbetar för att nå önskat resultat. Det är otänkbart att en person i hypnos kommer att säga eller göra något mot sin egen vilja eller mot sina egna principer.

I en hypnos-session som syftar till avslappning och stresshantering, pratar jag först in klienten i en muskulär avslappning och fördjupar sedan avslappningen in i det sköna tillståndet hypnos. Med detta följer också mental och känslomässig avslappning.

När vi befinner oss i hypnos, är vårt undermedvetna mer mottagligt för suggestioner än i ett fullt medvetet tillstånd, vilket gör att de suggestioner jag lägger in för stresshantering och välbefinnande, går direkt in i det undermedvetna, där det utan ansträngning blir till en föreställning som förändrar beteendet eller framkallar en viss effekt eller handling.

Under hypnos-sessionen får klienten också lära sig olika metoder för avslappning och stresshantering som han/hon kan tillämpa hemma och på arbetet.

Denna behandling kan man gå på som flera sessioner under kortare tid, för att hantera stressiga perioder, men också som en eller två gånger i månaden som ett regelbundet inslag i sitt liv.

Avslappning & Stresshantering med hypnos är klassat som friskvård av Skatteverket.

Denna behandling kan beställas genom Wellnet, för dig som har en arbets-givare som använder sig av denna hälsoportal. Beställningen gör du i Wellnet, men bokar tid gör du med mig på telefon eller e-post.

För aktuella priser, se prislistan i menyn.

Nedan berättar jag om sessionen ”Avslappning & Stresshantering med hypnos”: