Reiki och djur

Det går alldeles utmärkt att ge Reiki till djur och liksom barn, är djur väldigt mottagliga och det behövs sällan långa behandlingar för att det skall bli resultat. Det går självklart bra att skicka Reiki på distans till djur också, och det spelar ingen roll om du inte kan få din hund eller katt att sitta stilla under behandlingen – det fungerar ändå.

För bara några veckor sedan bad en omtänksam matte mig att skicka Reiki till hennes katt, som blivit annorlunda i sättet sedan hon varit inlagd på djursjukhus; hon hade blivit avståndstagande och slutat att ligga i mattes säng, vilket hon alltid gjort tidigare.

Jag fick ett nytaget kort på katten på sms och satte igång med att skicka 10 minuter Reiki. Direkt efteråt, fick jag sms från matte som meddelade att hon inte märkt någon skillnad på katten under tiden som behandlingen pågick, men att katten nu hade börjat svansat efter henne mer än hon gjort på flera veckor.

På förmiddagen nästa dag, kom ett nytt sms från matte, som nu med tydlig glädje meddelade att katten legat i hennes säng hela natten och myst med matte. Glad katt – glad matte. Det är gjort! 😊

Så vilken härlig solskenshistoria och detta på bara 10 minuters Reiki.